Termeni și condiții

Informații preliminare

Conținutul website-ului www.clujulpentruviata.ro este proprietatea exclusivă a Asociației Clujul pentru Viață. Asociația Clujul pentru Viață deține toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate în acest site, în lipsa de stipulație contrară. Drepturile Titularilor sunt protejate de legislația română în vigoare.

Condiții generale de utilizare

Site-ul www.clujulpentruviata.ro este un site public ce poate fi utilizat de către orice persoană interesată în informațiile, activitățile și serviciile oferite de Asociația Clujul pentru Viață. 

Clujul pentru Viață își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment, porțiuni ale conținutului site-ului. Totodată, Asociația Clujul pentru Viață își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut din site.

Reproducerea informației distribuită pe site-ul www.clujulpentruviata.ro sub orice formă este interzisă fără acordul scris al Asociației Clujul pentru Viață. 

Confidențialitate

Suntem dedicați păstrării confidențialității informațiilor pe care ni le furnizați. Respectăm și protejăm datele care ne sunt furnizate de către clienți și adoptăm toate măsurile necesare pentru a asigura un grad ridicat de securitate. Pentru mai multe informații referitoare la acest aspect, vă rugăm să citiți și Politica de confidențialitate. 

Informație pentru utilizatori

Reclamațiile sau sugestiile cu privire la modalitatea de accesare a site-ului sunt luate în considerare numai în baza unei adrese scrise din partea vizitatorilor, redactată în format electronic, adresată către noi prin email pe contact@clujulpentruviata.ro. Reclamația trebuie să conțină în mod obligatoriu datele de identificare a persoanei, cum ar fi numele și numărul de telefon, urmat de descrierea problemei ce face obiectul reclamației.